Harriet

Mijn naam is Harriët

Mijn naam is Harriët Janssen-Weimer. Ik ben getrouwd en moeder van 2 volwassen zonen. De oudste studeert en is deels het huis uit. De jongste woont nog thuis en studeert ook.

Na mijn afstuderen was mijn eerste baan bij autistisch verstandelijk gehandicapte kinderen in een gezinsvervangend huis. Voor die baan heb ik diverse cursussen over autisme gedaan. Die opleidingen kwamen mij later goed van pas toen mijn jongste zoon de diagnose PDD-NOS kreeg. Met name het kunnen uitleggen aan docenten wat je kind nodig heeft, welke aanpassingen handig zouden zijn of welke andere manier van kijken naar een ‘probleem’ zou kunnen helpen.

Ik ben op dit moment cursusleidster van een Tiffany cursus in Beekbergen (soort glas-in-lood). Daarnaast zelf veel creatief bezig en heb nog voldoende tijd over om bezig te zijn met het autismecafé. Het leggen van contacten, het verbinden van mensen en het bezig-zijn met het autisme vind ik het leukste en waardevolste van ons café. Ik hoop dan ook dat wij met ons gezellige team lange tijd iets voor anderen kunnen betekenen.

signature_Harriët